SERVIS IN POPRAVILO AGREGATOV

 

Ali imate težave z vašim dizelskim agregatom? Iščete strokovnjaka za popravilo agregata? Potem ste prišli na pravo mesto. Naša ekipa je specializirana za popravila vseh vrst in znamk dizel agregatov. Naše dolgoletne izkušnje s popravilom dizelskih agregatov pomenijo, da imamo veščine in strokovno znanje za odpravljanje morebitnih težav z vašim agregatom.

Smo ekipa visoko usposobljenih in izkušenih inženirjev strojništva, elektrotehnike in akustike z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju dizelskih agregatov in UPS sistemov. Ponujamo celotno storitev, vključno z načrtovanjem in svetovanjem, namestitvijo, najemom in servisiranjem, s čimer vam zagotavljamo nemoteno napajanje v primeru izpadov ali motenj na električnem omrežju.

Če želite rešiti težavo na primer zaradi (ne) vžiga agregata, premajhne izhodne moči ali pa bi želeli rezervirati termin za preventivni letni pregled smo vam na voljo. Lahko odpravimo vrsto zapletov z agregati, tako električne okvare z razdelilnimi in priklopnimi omarami kot mehanske okvare na motorju. Za diagnostiko vam nudimo hiter in učinkovit odziv naše servisne službe. Zavedamo se uničujočega vpliva okvare agregata na vaše podjetje, zato po vsej državi ponujamo 24-urno storitev na klic, s katero lahko vaše podjetje v najhitrejšem času znova zažene agregat in nadaljuje poslovanje.

Ponujamo vam premium storitev s 24-urno podporo in 4-urni odzivni čas, s čimer preprečujemo izgubo podatkov, varnostne težave in splošne motnje v vašem delovnem procesu. Naše storitve pokrivajo vse vidike, povezane z dizelskimi agregati. Lahko vam nudimo podporo za vaše obstoječe agregate ali pa vam svetujemo in posodobimo agregat z najnovejšo tehnologijo in daljinskim nadzorom.

Poleg zaščite oskrbe z električno energijo, pozitivno prispevamo k okoljskim in finančnim ciljem naših strank. Naš strateški pristop k načrtovanju in delovanju sistemov pomeni, da je poraba goriva čim manjša, agregat pa vedno na voljo, ko ga potrebujete.

Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ali nas pokličite na 01 23 50 200.

 

 Zakaj izbrati našo ekipo?

 

Fiksna cena diagnostike dizelskega agregata

Ponujamo enkratno možnost storitve po fiksni ceni za vse dizelske agregate do 500 kVA, kar zagotavlja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo. Strokovni inženir vas bo obiskal, da oceni stanje vašega agregata in opravi celovit diagnostični pregled za fiksni strošek 200 EUR + DDV.

Nadomestni agregati za čas popravila

Za zagotavljanje rezervnega napajanja v primeru okvare vašega agregata imamo na voljo za izposojo več agregatov velikosti do 500 kVA. Za zagotavljanje SLA vzdrževalnih pogodb uporabljamo lastno tovorno vozilo z dvigalom, ki nam omogoča dostavo nadomestnega agregata iz zaloge v izredno kratkem času.

Služba za klic v sili

Koga boste poklicali, ko vam bo odpovedal UPS sistem ali agregat za rezervno napajanje?

Mi smo vam na voljo, da vam pomagamo, ko nas najbolj potrebujete. Pogovorite se z usposobljenim terenskim inženirjem, ki bo poskušal rešiti vašo težavo po telefonu in vam svetoval. Če bo inženir potreben na kraju samem, bo servisno ekipo poslal na vašo lokacijo. Naš cilj je, da boste v najhitrejšem možnem času spet popolnoma operativni. .

Največ za vaš denar

Zagotavljamo vam visokokakovostne servisne storitve po razumni ceni. Naša storitev ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, ki je utemeljena s poročili o izvedenih storitvah in priporočilih za naprej. Naši inženirji imajo veščine in strokovno znanje za zagotavljanje vseh storitev, ki jih potrebujete.

Podpora 365 dni v letu

Naša podpora strankam je na voljo 365 dni v letu, ne glede na vašo lokacijo. Prinašamo strokovno znanje o izdelkih in aplikacijah po vaši meri, za vaš industrijski sektor

Odlične reference

Preko naše mreže strokovnjakov smo z dolgoletnimi izkušnjami pri servisiranju in tehničnim usposabljanjem vzpostavili več kot 3.000 sistemov po vsem svetu.

Kompletna ponudba na ključ

Naša storitvena ekipa ponuja vse od načrtovanja, zagona in instalacij do popravil in vzdrževanja. Nudimo vam tudi analitične storitve, spremljanje in najem opreme.

Certificirana kvaliteta

Posedujemo certifikat ISO 9001 s katerim uspešno dokazujemo kvaliteto servisnih storitev in procesov. Naši izdelki so certificirani po najvišjih standardih držav Evropske unije. Zagotavljajo visoko razpoložljivost in dolgoročno zanesljivo delovanje!

 
 
Priporočilo vodje servisa
 
 
Če vaš agregat ni bil servisiran v zadnjih 12 mesecih ali je pokvarjen, vam svetujem, da nas kontaktirate za diagnostični pregled po fiksni ceni.
 
Potrudili se bomo, da vam zagotovimo odlično servisno izkušnjo.
 
Pridružite se našim številnim uporabnikom, ki nam zaupajo vzdrževanje več kot 500 agregatov moči do 2000 kVA in si zagotovite servisno službo 365 dni na leto.
 
Sebastjan Lavrič Ustanovitelj & CEO
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Če imate kakršne koli težave z vašim agregatom, generatorjem ali če se je že pokvaril, smo tu, da vam v najhitrejšem možnem času omogočimo delovanje vašega agregata. Servisne storitve izvajamo po celotni državi z možnostjo storitve 24/7.
Pri naših strankah smo znani po nenehnem prizadevanju za kakovost servisa in preseganju pričakovanj strank.

Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca
ali nas pokličite na 01 23 50 200.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SERVIS
Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih
X